FAQ (veelvuldig gestelde vragen) (10)

Service werkt niet

 1. Aanvraag mislukt: webservice niet actief. Mogelijk door foute inlogcodes

  U heeft de inloggegevens gewijzigd.
  Uw e-mailadres is de gebruikersnaam. Gebruik het wachtwoord voor services en niet het wachtwoord voor de klantomgeving

 2. Aanvraag mislukt: webservice niet actief. Mogelijk door nog niet betaalde nota

  Dit is van toepassing wanneer u zich heeft aangemeld maar de factuur nog niet heeft voldaan. Zodra de factuur betaald is werkt de service.
  Bij het verlengen van onze service in november kan het voorkomen dat u deze melding ziet verschijnen, ook wanneer u betaald heeft. Een oorzaak kan zijn dat u het wachtwoord van uw klantomgeving na betaling heeft ingevuld in uw praktijksoftware.
  De oplossing is het wachtwoord voor de service invullen in uw praktijksoftware

 3. Geen geldige polisinformatie beschikbaar

  Mogelijke oorzaken zijn:
  - foutieve inloggegevens
  - foutieve en/of oude Uzovicodes

  Oplossing:
  - juiste inloggegevens gebruiken. Deze kunt u eenvoudig controleren en/of aanpassen via https://www.zorgvergoeding.com/fact
  - controleer of u een juiste uzovicode gebruikt. Alle geldige uzovicodes en pakketcodes kunt u eenvoudig controleren via Polischeck - Fysiovergoeding.nl of Polischeck - Ergovergoeding.nl

 4. Aanvraag mislukt: Geen GEBRUIKERSNAAM gevonden

  Uw gebruikersnaam is niet juist. Vul het juiste e-mailadres in uw praktijksoftware.

 5. Aanvraag mislukt: Geen WACHTWOORD gevonden

  U gebruikt niet het juiste wachtwoord. Vul het wachtwoord voor de service in. Dit is niet het wachtwoord voor uw klantomgeving.
  Het wachtwoord voor de service vind u via https://www.zorgvergoeding.com/fact

 6. Aanvraag mislukt: Geen UZOVI code gevonden

  Controleer of u een juiste uzovicode gebruikt. Alle geldige uzovicodes en pakketcodes kunt u eenvoudig controleren via Polischeck - Fysiovergoeding.nl of Polischeck - Ergovergoeding.nl

 7. Aanvraag mislukt: Geen PAKKETCODE gevonden

  Controleer of u een juiste pakketcode gebruikt. Alle geldige uzovicodes en pakketcodes kunt u eenvoudig controleren via Polischeck - Fysiovergoeding.nl of Polischeck - Ergovergoeding.nl

 8. Aanvraag mislukt: Polis onbekend, heeft u wel een COV-check uitgevoerd? Fysiovergoeding loopt sinds 2013 gelijk op met Vecozo

  De polis die u opvraagt bestaat niet (meer). Waarschijnlijk een oude Uzovicode of een pakket wat niet meer bestaat. We werken onze database maandelijks bij a.h.v de actieve verzekeringspakketten binnen Vecozo.
  Sluit oude behandelepisodes af en doe dan opnieuw een COV

 9. Aanvraag mislukt: U vraagt meer polissen aan dan is toegestaan volgens uw contract

  Ieder account heeft een limiet in het aantal aanvragen per etmaal voor polisinformatie vanuit de software. Bij de meeste softwarepaketten merkt u daar niets van maar het kan zijn dat toch ineens de limiet is bereikt en dan krijgt u de foutmelding daarover.
  Als u vaker melding van overschrijding ontvangt neem dan contact met ons op dan zoeken we eerst naar de oorzaak daarvan. In de regel moet u gebaseerd op het aantal therapeuten en grootte van uw praktijk uitkomen met wat wij hebben ingesteld. Daarom is het ook van belang dat u het juiste aantal therapeuten aan ons doorgeeft.
  Het kan echter zijn dat uw account ook door iemand anders gebruikt wordt, dus graag dan overleg. Geef nooit uw inloggegevens door aan derden

 10. Ik weet mijn wachtwoord niet meer

  We werken met 2 systemen, een klantenregistratie en het systeem van onze services, beide hebben dezelfde inlognaam namelijk uw emailadres

  Klantregistratie: U komt daar via https://zorgvergoeding.com/fact
  Daarin staan de gegevens van uw praktijk/instelling, die u heeft ingevoerd bij uw aanmelding bij Zorgvergoeding. 
  Als u bent ingelogd ziet u direct boven in het menu een mogelijkheid 'Wijzig wachtwoord" en dat is alleen van toepassing op de toegang tot dit klantregistratiesysteem en dus niet op de services !!
  Bent u het wachtwoord kwijt, klik dan op 'wachtwoord vergeten'.  Na het aanmaken van een nieuw wachtwoord voor het verandert het wachtwoord voor de services niet. Dit nieuwe wachtwoord dus niet in uw praktijksoftware zetten!

  Onze services: U komt daar via https://fysiovergoeding.nl
  Onze services bestaan uit de toegang tot de besloten website en een webservicekoppeling tussen uw software en onze database met polisinformatie.
  Het wachtwoord hiervan staat vermeld in uw 'Accountgegevens' in het klantregistratiesysteem. Onder 'Mijn gegevens' kunt u het vinden en eventueel aanpassen.
  Let op: Vergeet daarna niet om dat dan ook in uw software aan te passen, anders werkt die koppeling naar de polisdatabase niet meer.